• <bdo id="siwsw"></bdo>
  • <sup id="siwsw"></sup><pre id="siwsw"></pre>
    <samp id="siwsw"></samp>
  • <bdo id="siwsw"><kbd id="siwsw"></kbd></bdo><bdo id="siwsw"><xmp id="siwsw">
    • 2016最新中考動態

      2016中考錄取分數線

      2016中考成績查詢、中考查分

      2011郴州中考英語試題及答案解析(word版)

      作者:佚名 信息來源:本站原創 更新時間:2011-9-6

      III.閱讀技能(共25小題,計50分)
        A) 閱讀短文,判斷正誤。(5小題,計10分)【2011郴州】(判斷型)
        I started this QQ group named CZ (Chenzhou) English club two months ago. It has twenty-eight members now. It is an English  chatting place. Now we need some more friends who are interested in chatting in English.
        Please remember the rules for our group members.
        ★ Everyone in our group must speak in English with each other. Don't keep silent for ten days.
        ★ The main aim of this group is to improve our English.
        ★ Chatting in English doesn't mean we pay more atten tion to English. I think Chinese is my first language and it's the most important.
        ★ Don't send advertisements or any pictures here.
        If you don't follow the rules above, we will ask you to leave.
        46. This QQ group is an Engl ish chatting place.
        47. Everyone in this group must speak in Chinese with each other.
        48. The main aim of this QQ group is to make friends.
        49. The writer thinks English is more important t han Chinese.
        50. If you send advertisements or any pictures  here, you will have to leave.
        【主旨大意】寫“我”參加郴州英語俱樂部,以及俱樂部的相關情況和規則。
        46.T 事實細節題。根據第一段第三句話It is an English chatting place.可直接確定陳述句子正確。答案為T.
        47. F事實細節題。根據第一條規則Everyone in our group must speak in English with each other.可直接確定陳述句子錯誤。答案為F.
        48. F事實細節題。根據第二條規則The main aim of this group is to improve our English. 可直接確定陳述句子錯誤。答案為F.
        49.F事實細節題。根據第三條規則I think Chinese is my first language and it's the most important.
        可直接確定陳述句子“英語最重要”錯誤。答案為F.
        50. T細節理解題。根據最后一條規則和最后一句話“Don't send advertisements or any pictures here.
        If you don't follow the rules above, we will ask you to leave.可知問題陳述是正確的。答案為T。
        B)閱讀短文,選擇最佳答案。(共5小題,計10分)【2011郴州】(選擇型)
        Now lots of teenagers like smoking. It's a big problem. Some of them smoke, just for fun and some think smoking looks cool. Others smoke because there are many people around them that smoke.
        As we all know, smoking is harmful, especially to students. Some teenagers even steal money so that they can buy cigarettes. Besides, smoking does harm to brains and it can influence studies. Finally, it is bad for health because it can cause diseases.
        Therefore(因此), we should protect ourselves from smoking. First, we should learn more about the danger of smoking. Second, we should keep away from people who smoke.
        51. Now some teenagers like smoking because_________.
        A. smoking is good for them
        B. their parents want them to do so
        C. they think it is fun
        52. From the passage, we know some teenagers steal money in order to _______.
        A. buy cigarettesB. buy books                      C. play games
        53. Smoking is harmful to_________.
        A. brains            B. legs                                  C. eyes
        54. Which of the following sentences is NOT true?
        A. Smoking can cause diseases.
        B. Smoking can influence studies.
        C. We shouldn't keep away from people who smoke.
        55. The writer of the passage wants teenagers________.
        A. to smoke          B. not to smoke                     C. not to keep away from smoking
        【主旨大意】本文寫了年輕人喜歡吸煙的種種原因,并交代了吸煙的害處,告訴我們不要吸煙。
        51.C 細節理解題。根據第一段的第三句話“Some of them smoke, just for fun and some think smoking looks cool." 可判斷選C。
        52. A細節理解題。根據第二段的第二句話“Some teenagers even steal money so that they can buy cigarettes.”可判斷選A。
        53. A細節理解題。根據第二段倒數第二句Besides, smoking does harm to brains and it can influence studies.可知答案為A。
        54. C細節判斷題。根據最后一句Second, we should keep away from people who smoke.可知C選項錯誤。答案為C.
        55. B主旨大意題。通讀短文可知“作者想告訴年輕人不要吸煙! 故選B。
      C) 閱讀短文,選擇最佳答案(共5小題,計10分)!2011郴州】(選擇型)
        Australia has an unusual kangaroo—although he is a pet, he lives like a man. He is dressed in clothes, likes watching TV and drinking, also eats bread, plays football and does some exercise.
        His name is Bi  Muer. Months ago , a 50-year-old woman, Julia Bradley adopted (收養) him. He now lives a happy life. Every morning, he can enjoy delicious bread and later watch TV with his "mom". In the afternoon, he can go to the garden and play football and in the evening, he can drink while watching TV.
        In the beginning, Muer was only 20cm tall, but now, he can easily jump over a one-meter fence.
        56. The kangaroo likes______________.
        A. watching TV and drinking B. seeing a movieC. playing basketball
        57. Who  adopted the kangaroo?
        A. Bi Muer.B. Julia Bradly.C. Bill Smith.
        58. What can the kangaroo do every morning?
        A. Drink.B. Go to the garden.
        C. Enjoy delicious bread and watch TV.
        59. How tall was the kangaroo in the beginning?
        A. 10cm.B. 20cm.C. 30cm.
      2011郴州中考英語試題及答案解析(word版)

      上一頁  [1] [2] [3] [4] [5] [6] 下一頁

      2016年中考信息不斷變化,www.txjunshi.com 91中考網提供的中考成績查詢查分、錄取分數線信息僅供參考,具體以相關招生考試部門的信息為準!

      老司机精品影院一区二区三区,亚洲三级电影网站,狠狠色丁香婷婷综合欧美,日本免费在线观看视频
    • <bdo id="siwsw"></bdo>
    • <sup id="siwsw"></sup><pre id="siwsw"></pre>
      <samp id="siwsw"></samp>
    • <bdo id="siwsw"><kbd id="siwsw"></kbd></bdo><bdo id="siwsw"><xmp id="siwsw">
      • 主站蜘蛛池模板: 丰满人妻熟妇乱又伦精品软件| 国产丰满麻豆videossexhd| 亚洲性久久久影院| 91蝌蚪在线视频| 一本色道久久88亚洲精品综合| 雯雯的性调教日记h全文| 真实的国产乱xxxx在线| 怡红院色视频在线| 制服丝袜人妻中文字幕在线| 一本大道香蕉高清视频视频 | 菠萝蜜视频网在线www| 日本三级欧美三级人妇英文| 国产一卡二卡3卡4卡四卡在线| 久久91精品久久91综合| 美女羞羞免费视频网站| 尹人香蕉网在线观看视频| 免费在线视频一区| 99精品欧美一区二区三区美图| 色综合网站在线| 成人欧美一区二区三区的电影| 国产女人高潮视频在线观看| 久久婷婷五月综合97色一本一本| 金牛汇app最新版| 成人片黄网站色大片免费| 免费成人在线观看| 999国产高清在线精品| 欧美午夜春性猛交xxxx| 国产日韩欧美三级| 久久久久久亚洲精品中文字幕| www卡一卡二卡三| 日韩视频在线观看中字| 国产一级片在线| 一二三四区产品乱码芒果免费版| 老妇bbwbbw视频| 天天操天天干天天操| 亚洲欧美日韩一级特黄在线| 日本黄网站动漫视频免费| 日本欧美韩国专区| 免费观看黄a一级视频日本| 99在线播放视频| 最近中文字幕mv免费高清视频7|